Fransk målmand om Hareide-kritik: Det er ekstra motivation for os
Foto: Aurelien Meunier/Getty Images
VM

Fransk målmand om Hareide-kritik: Det er ekstra motivation for os

Steve Mandanda har godt læst de ting, Åge Hareide havde at sige om Frankrig, og målmanden opfordrer sine holdkammerater til at bruge det som motivation til at slå Danmark ved VM.

Hos de fleste bookmakere er Frankrig blandt favoritterne til at vinde det kommende VM. Truppen er fyldt med verdensstjerner, der spiller i topklubber i Europa, franskmændene blev nummer to ved EM i 2016, og de ligger nummer syv på verdensranglisten.

Danmarks landstræner, Åge Hareide, er dog ikke ved at falde i svimer over Frankrig, som Danmark møder gruppespillet. Som han sagde til Jyllands-Posten i sidste uge:

- Jeg tror ikke på franskmændene. Holdene i toppen er verdensranglisten er de bedste i verden, men det gælder ikke Frankrig.

- Jeg så dem spille mod Sverige, og de er ikke noget specielt.

Nogle af af Hareides kommentarer har øjensynligt nået den franske VM-trup. Målmanden Steve Mandanda mener i hvert fald, at den danske landstræners kritik er en perfekt anledning til at sætte sig ekstra grundigt op til kampen mod Danmark.

- Alle har ret til at sige, hvad de vil, men vi tager til VM med masser af lyst og ambitioner. Vi må ser, hvad der ske, men de ting, han sagde, kan være en kilde til ekstra motivation, så hvorfor ikke bruge det, spørger Mandanda retorisk ifølge The Irish Sun.

Frankrig møder i aften Irland i en testkamp frem mod VM.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.