Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby ansætter Joakim Mattsson som U19-træner

Joakim Mattsson er blevet ansat som ny cheftræner for Brøndby IF's U19-mandskab.

Joakim Mattsson har fået nyt job, efter han for halvanden måned siden blev fyret som cheftræner i Thisted FC.

Brøndby IF har ansat svenskeren som ny U19-træner, og her afløser han Frederik Birk, der er blevet tilbudt en anden rolle i klubben. Joakim Mattsson har blandt andet en fortid som assistenttræner for Troels Bech i OB, og den nuværende sportsdirektør i Brøndby er glad for genforeningen.

- Da vi for to år siden introducerede vores nye spillestil, betød det også en omstilling i måden vores hold i Brøndby Masterclass spiller på, for vi ønsker en klar rød tråd igennem hele klubben i måden vi tænker og spiller fodbold. De sidste par sæsoner har derfor været en transitionsperiode for trænere og spillere i Brøndby Masterclass, siger Troels Bech til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg glæder mig over at såvel trænere som spillere har taget særdeles godt imod den nye spillestil med både stor nysgerrighed og vilje, og det er takket været deres fortrinlige indsats, at især de ældre af holdende i Brøndby Masterclass i dag er kommet så langt, som de er, i at træne og spille på samme måde som førsteholdet.

- Med ansættelsen af Joakim Mattsson ønsker vi at forstærke denne transition i Brøndby Masterclass. Joakim har erfaring med at træne akademihold, ligesom han har stor erfaring med senior og elitespillere, hvor han senest har arbejdet i blandt andet Vendsyssel og Thisted i 1. division. Nu skal Joakim sørge for, at vores største talenter er parate til at tage skridtet op i Superliga-truppen. 

Joakim Mattsson har første arbejsdag i Brøndby IF på søndag.