Dagens Spilforslag: Panama og Tunesien underholder
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Panama og Tunesien underholder

Vi går efter den seneste og mest ubetydelige kamp i gruppe G til Dagens Spilforslag

Klokken 20.00
Panama - Tunesien 
Over 2,5 mål og begge hold til at score
2,15 @NordicBet

Det står klart, at det for både Panama og Tunesien er slut ved VM efter denne kamp. England og Belgien var bare for stærke modstandere. 

Men det bliver næppe to hold, der blot går på banen for at få "det overstået," - dertil er der for meget stolthed gemt på de to hold. 

Tunesien har ikke vundet en VM-kamp i de seneste 13 forsøg - ja faktisk ikke siden VM i 1978, hvor det blev til en 3-1-sejr. Den oprejsning, vil tuneserne gerne have, inden afrejsen. Tunesien har i begge deres kampe fået scoret og står noteret for tre kasser men har i samme kampe også vist, at de ikke har særligt godt styr over forsvaret, da der er lukket syv mål ind i alt. 

Panama var på forhånd udpeget som et af VM's svageste hold, og på den led er der noget ved slutrunden, der er gået som forudsagt. 3-0 og 6-1 lyder nederlagene på. Men igen - stoltheden over at være med ved VM er enorm hos Panama, og de kommer til at give alt for at slutte godt af, så æren i den mindste er i behold, når turen går hjem. 

Panama fik smag for målscoringen mod England, hvor der blev pyntet med scoringen til 1-6, og følelsen at score til et VM vil holdet uden tvivl strække sig langt for igen at opleve.

​Vi går efter en målrig omgang og begge hold på tavlen.