Superliga-nedrykker skriver kontrakt med prøvespiller
Foto: Getty Images
1. division

Superliga-nedrykker skriver kontrakt med prøvespiller

Forsvarsspiller Nicolai Geertsen har underskrevet en aftale med Lyngby.

Nedrykkerne fra Lyngby Boldklub er i gang med at finde det hold, der skal spille klubben tilbage i landets bedste selskab, og i bestræbelserne på at komme tilbage til Superligaen har "De Kongeblå" forstærket bagkæden.

Klubben har i en pressemeddelelse annonceret, at Nicolai Geertsen har skrevet kontrakt med klubben.

Nicolai Geertsen kender Lyngby, som han også har trænet med hos de sidste par dage, han har nemlig en fortid i klubbens ungdomsafdeling.

- Nicolai (Geertsen, red.) er stærk type, som vi ved, hvad står for. Han er en spiller, som gerne går forrest både til kamp og til træning. Udover det har han nogle klare kvaliteter i duelspillet, og så har han jo vist, at han kan score mål som forsvarsspiller, hvilket kan hjælpe holdet. Han har en fornuftigt alder, hvor han kommer til at kunne bibringe noget rutine fra de ting, som han allerede har prøvet i sin karriere. Så vi glæder os til at komme i gang og bygge på de kvaliteter, som han allerede besidder, og vi kan mærke Nicolai er klar på projektet, siger træner Mark Strudal.

- Allerede fra første møde kunne jeg mærke en god energi, og jeg har gode minder herfra, hvor jeg ved, at Lyngby er en speciel klub. Så det var en nem beslutning, da jeg finder det nye projekt super spændende, og det er noget, som jeg gerne vil være med til at løfte. Jeg er sulten efter at komme i gang, og jeg glæder mig virkelig til at træne med gutterne, og så kan jeg heller ikke vente med at komme i gang med den nye sæson, hvor vi jagter oprykning, siger Nicolai Geertsen.

Det fremgår ikke, hvor lang aftale den 27-årige Geertsen har fået.