Dagens Double: VM-bronze og slag på Heden
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Spil

Dagens Double: VM-bronze og slag på Heden

Hvem kan bedst håndtere semifinale-skuffelsen ved VM? Vi ser nærmere på bronzekampen mellem Belgien og England, og så tager vi temperaturen på Superliga-braget fra Heden.

Spilstop 16:00
Belgien - England, 1
Odds 2,14 ved 888sport

Spilstop 19:00
FC Midtjylland - AGF, FCM vinder 2. halvleg
Odds 1,72 ved 888sport

Samlet odds: 3,68 ved 888sport

VM-drømmen brast for både Belgien og England i semifinalerne, og dermed skal de to nationer op imod hinanden for anden gang ved slutrunden i Rusland. Hvem er bedst gearet til at håndtere skuffelsen og svare tidligt med en mandfolkepræstation i bronzekampen? Vi hælder til Belgien. Mens belgierne pressede på for at få en udlignende scoring mod Frankrig, smed England en lovende finale-billet i ordinær tid – for så at kollapse helt i den forlængede spilletid mod Kroatien. Det må alt andet lige være sværere for englænderne at rejse sig nu, og så tabte de jo altså også, da de mødte Belgien i gruppespillet (dengang sparede begge hold dog profiler). Belgierne får Meunier tilbage fra karantæne, hvilket ikke er uvæsentligt.

0-3 og 4-0. Det var ikke sjovt for AGF at spille mod FC Midtjylland i sidste sæson, og det bliver næppe heller nogen dans på roser i denne ombæring, når århusianerne skal en tur forbi Heden. Holdene har lige spillet en træningskamp, som midtjyderne vandt med 1-3, men her var der store udskiftninger på begge hold. Umiddelbart er AGF ikke sluppet så godt ud ad transfervinduet, og de har også en håndfuld skadesbekymringer til sæsonpræmieren. De forsvarende mestre har haft godt gang i svingdøren, men holdet virker ikke svækket, og vi regner med vanlig midtjysk kvalitet på Heden. I sidste sæson vandt FC Midtjylland 15 af 18 hjemmekampe i Superligaen, og vi tror ikke på, at AGF kan overleve en 2. halvleg i ulveland.

Leveret af SpilXperten.com – se alle bookmakernes VM-tilbud.