Video : Tipsbladet
Benelux

Sanneh-bejler henter engelsk forsvarsspiller

Belgiske Anderlecht har præsenteret engelske James Alexander Lawrence som ny spiller i klubben. Og Dario Zuparic kan også være på vej, skriver medie.

Belgiske Anderlecht solgte tidligere på sommeren landsholdsspilleren Leander Dendocker til Wolverhampton og har siden søgt markedet efter en afløser.

HNK Rijekas Dario Zuparic har været nævnt som et muligt emne, og det har FC Midtjyllands Bubacarr Sanneh i den grad også.

FCM-forsvarsspilleren vakte opsigt, da han tidligere i denne måned gik åbent ud og fortalte, at han ønsker at forlade FC Midtjylland i dette transfervindue. Det fik ikke interessen fra Anderlecht til at stilne af, men de danske mestre har indtil videre ikke ville slippe den stærke gambier.

Nu har Anderlecht så hentet den 26-årige engelske forsvarsspiller James Alexander Lawrence til klubben fra AC Trencin, hvor den tidligere Randers-træner Ricardo Moniz for øjeblikket er cheftræner. Det oplyser belgierne på klubbens hjemmeside.

Ifølge det belgiske medie voetbalprimeur.be er Lawrence dog ikke tiltænkt en rolle som direkte afløser for Dendocker. Det er derimod Dario Zuparic, som ifølge mediet ikke er mange timer fra også at blive præsenteret i Anderlecht. Det betyder med al sandsynlighed, at Bubacarr Sanneh ikke længere er et emne i Anderlecht, skriver voetbalprimeur.be.