Spilforslag til Premier League: Tottenham og Liverpool finder målet
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Premier League: Tottenham og Liverpool finder målet

Vi er klar med udvalgte spilforslag til den kommende runde i Premier League - god weekend.

Lørdag 13.30
Tottenham - Liverpool
Begge holds scorer
1,57 @Bet365

Liverpool er stormet frem i sæsonstarten med fire sejre i lige så mange kampe, og holdet har levet op til de store forventninger og altså høstet de ventede sejre i selv de kampe, hvor spillet ikke har fungeret optimalt. Den giftige offensiv har nettet ni gange, mens bare et mål er lukket ind - hvilket bemærkelsesværdigt nok kun kom efter målmand Allissons klovnerier senest mod Leicester. 

Tottenham måtte efter en pointmæssig perfekt start ned med nakken i den seneste runde, hvor det overraskende tophold fra Watford vandt med 2-1. Tottenham er dog kommer på tavlen i samtlige fire kampe - men har også tilladt modstander-scoringer i de tre af kampene.

Tottenham må undvære målmand Lloris og offensiv-kortet Delle Alli, men det ændrer ikke på, at det bliver et brag med to meget dygtige offensiver, der brager sammen i den tidlige lørdagskamp. Det mest oplagte spil her er, at begge mandskaber finder vej til nettet.

Klokken 16.00
Huddersfield - Crystal Palace 
Uafgjort ved pausen
2,00 @Danske Spil

Huddersfield har sæsonens første sejr til gode efter to nederlag og senest to uafgjorte. I sæsonens to første kampe mødte holdet overmagten o først Chelsea og derefter Manchester City - og der var kort sagt ikke noget at stille op. Men i de to seneste kampe 0-0 mod Cardiff (0-0) og Everton (1-1) har stillingen også været uafgjort ved pausen. Huddersfield har på egen bane i fire af seks tilfælde mod hold fra de nederste seks placeringer i tabellen gået til pause med et point i hånden. 

Selv om de tre point er tiltrængt kommer Huddersfield næppe til at blæse frem mod Crystal Palace, for hellere holde fast i det ene point.

Gæsterne kommer med tre nederlag i træk og har i lige så høj grad brug for succes. Igen må samme devise være at foretrække: Ingen grund til at risikere en masse fra første fløjt, når et vigtigt point er på hånden?

Crystal Palace har i 10 af deres seneste 17 udekampe haft et uafgjort resultat med sig til pause.

Klokken 16.00
Bournemouth - Leicester
Over 2,5 mål
1,90 @ Danske Spil

Hjemmeholdet står på syv point efter sæsonens første nederlag i den seneste spillerunde, hvor Chelsea var for stærke. Leicester kommer også fra et nederlag i seneste runde og har fordelt de fire første kampe med to sejre og to tabte. 

Der har været over 2,5 mål i syv af  Bournemouths seneste otte hjemmekampe mod hold fra den bedste halvdel i Premier League, og da Leicester præsterer en udebane-statistik, der hedder flere end 2,5 mål i 12 af de seneste 14 kampe - ja så er der noget at have sin optimisme i. Begge sæsonens første to udekampe har haft tre scoringer, regnes hjemmekampene med, hedder statistikken tre ud af fire kampe. 

Lørdag klokken 16.00
Newcastle – Arsenal
Over 2,5 mål
1,74 @NordicBet

Ud over et 0-0-opgør mod Cardiff, hvor man til sidst tillod sig at brænde et straffespark til sidste, har Newcastle tabt tre gange 2-1. Og det ikke mod hvem som helst. Først Tottenham, så Chelsea og så Manchester City.

Alle opgør, der er gået over 2,5 scoringer og hvor Newcastle på trods af de særke modstandere altså har formået at komme på tavlen.
Benitez' tropper står på bare et point efter det strenge startprogram, men i og med, at der ikke har været tale om udklasseringer mod de bedste hold i ligaen – så er troen fortsat til stede i det nordengelske.

Arsenal kom også til kort mod Manchester City og Chelsea i de første runder men har i de seneste to runder rejst sig mod West Ham og Cardiff.

Arsenal har i de fire første kampe lukket 2, 2, 1 og 2 mål ind og da holdet selv i de seneste tre kampe har nettet hele otte gange, er der godt gang i begge ender for London-holdet..
Der er i den grad god basis for et opgør med flere scoringer.

Søndag klokken 17.00
Everton- West Ham
X
3,65 @Unibet

Everton har levet fuldt og aldeles op til ekseperimentet med i hver uge at spille på uafgjort på holdets kampe i Premier League. Den seneste rundes 1-1'er mod Huddersfield var sæsonens tredje deler af fire mulige for Liverpooo-holdet. 

Nu gælder det bundholdet fra West Ham, der har tabt alle kampene i sæsonen men som i seneste runde mistede sæsonens første point i overtiden, da Wolves nappede kampens eneste scoring og dermed alle pointene. 

West Ham har lukket 10 mål ind, hvilket naturligvis kalder på en langt større fokus på forsvaret. Men som skrevet holdt forsvaret altså modstanderen fra at score helt frem til overtiden i den seneste kamp. 

Everton er ubesejret, ja - men holdet har altså lukket mål ind i hver af de fire kampe, og West Ham er trods de manglende point ikke et dårligt hold. Odds 3,65 på endnu en uafgjort 

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:

Indskud i denne runde: 10 kr.
Samlet indskud: 60 kr.
Samlet gevinst: 148,00 kr.
Profit: 88,00 kr.
Tilbagebetaling: 247 %