Suarez efter tæt sejr over Sociedad: Det afgør mesterskaber
Foto: Getty Images
La Liga

Suarez efter tæt sejr over Sociedad: Det afgør mesterskaber

Barcelona vandt lørdag 2-1 over Real Sociedad i en kamp, der nemt kunne være gået til den anden side.

FC Barcelona var lørdag i vanskeligheder, da de mødte Real Sociedad på udebane. Her kom catalanerne bagud med 0-1, men vendte opgøret rundt til en 2-1-sejr i et meget tæt opgør.

Sådan en sejr er noget, som Luis Suarez mener kan få stor betydning for, hvem der ender som ligamestre. Det fortæller han i et interview med den spanske sportsavis Diario Sport.

- Jeg tror, at det er denne type kampe, som gør forskellen på en sæson. Det kan afgøre La Liga. Vi vendte også en kamp, hvor vi var bagud her sidste år, hvor det var otte eller ni år siden, at vi sidste havde vundet på Anoeta. Det er tre vigtige point i forhold til selvtilliden, forklarer Luis Suarez, der selv leverede målet til 1-1.

For ham var det meget afgørende, at Philippe Coutinho kom på banen fra anden halvlegs begyndelse, hvor Barca stadig var bagud. 

- Philippe kom på banen og gjorde det virkelig godt. Han ændrede dynamikken i kampen, slår Luis Suarez fast, der også roser Marc-Andre ter Stegen for flere store redninger og kalder ham verdens bedste målmand.

Sejren betyder, at Barcelona nu er på fire sejre ud af fire mulige. Klubbens næste opgør i La Liga er mod Girona.