PSG fortsætter dominans: Tager ottende Ligue 1-sejr på stribe
Ligue 1

Paris Saint-Germain vandt deres ottende Ligue 1-kamp i træk, da de slog OGC Nice med 3-0.

Paris Saint-Germain har fået noget nær perfekt start med syv sejre på syv kampe i Ligue 1, og lørdag tog de også den ottende sejr i træk, da OGC Nice tog imod de forsvarende franske mestre.

Til opgøret var Kylian Mbappe tilbage i startopstillingen efter at have afsonet sin karantæne, men til gengæld sparede cheftræner Thomas Tuchel profiler som Edinson Cavani, Gianluigi Buffon og Marco Verratti. De havde dog stadig ingen problemer med at vinde.

Neymar sørgede for kampens første scoring efter 22 minutter, da han flot curlede et langskud i forbi Walter Benitez i OGC Nice-målet.

Nice formåede at holde Paris Saint-Germain fra fadet i resten af første halvleg, men i det første minut af anden halvleg blev føringen fordoblet. Mbappe afdriblede Nice-målmanden efter flot samspil med Angel di Maria, men den unge angribers afslutning blev blokeret af en forsvarsspiller.

Til gengæld faldt returen for fødderne af Paris Saint-Germains Christopher Nkunku, der nemt kunne sætte sin første sæsonscoring i mål.

Ti minutter efter blev slemt til slemmere for Nice, der blev reduceret til 10 mand, da Wylan Cyprien fik sit andet gule kort.

I slutminutterne scorede Neymar sit andet mål i opgøret og sørgede dermed for, at kampen sluttede med en 3-0-sejr til Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain har efter otte runder endnu ikke tabt point i den franske liga, og de har hentet 24 point, mens andenpladsen, AS Saint-Etienne, er ni point efter med 15 point.