Video : Tipsbladet
Superliga

Kenneth Emil Petersen stopper karrieren til sommer

Den tidligere OB-anfører fortæller i et interview til BT, at han på trods af manglende spilletid bliver i klubben til sommer, hvor han indstiller karrieren.

Jakob Michelsen blev i sommer den nye mand i spidsen for OB, og efter en skidt sæsonstart, har Michelsen fået gang i De Stribede.

Men tilgangen af den nye træner har også resulteret i drastiske ændringer på holdet. Det mest åbenlyse eksempel er centerstopper Kenneth Emil Petersen, der har mistet sit anførerbind og nu ser til fra tribunen, når OB spiller.

Den situation er KEP ikke tilfreds med, men selvom der ikke er spilletid i sigte, agter forsvarsspilleren at blive i OB, til han stopper karrieren ved kontraktudløb til sommer. Det siger han til BT.

- Det er det (et karrierestop til sommer, red.)! Men det har jeg egentlig vidst i lang tid. Hvis jeg havde været fast mand i startopstillingen i dag (mod AGF, red.), havde det stadig været slut til sommer. Senest til sommer er jeg færdig. Man gør sig selvfølgelig nogle overvejelser. Det gør jeg da. Men omvendt tog jeg også til Odense, fordi jeg fik en treårig kontrakt, som økonomisk var rigtig god. Og jeg kommer ikke til at tjene samme penge andre steder efter karrieren. Så jeg bliver nok tiden ud - og koldt og kynisk hæver min løn, siger Petersen til avisen.

Kenneth Emil Petersen, der har været fast mand på Superligahold som AC Horsens, AaB og OB det seneste årti, fortæller videre til mediet, at han føler sig gjort til en syndebuk for den ringe sæsonstart. I forhold til fremtiden ser KEP sig både blive træner, mens han også godt kunne se sig selv i medierne, efter han fik smag for det som ekspert for TV2 under VM.