Video : Tipsbladet
Champions League

Inter-boss: Messi-fravær giver os måske et halvt sekund ekstra

Luciano Spalletti ser frem til onsdagens Champions League-brag mod Barcelona, og han spår, at fraværet af Messi kan give Inter mere tid.

Når Barcelona tager imod Inter i Champions League onsdag aften, er det uden Lionel Messi, som er ude med en skade i armen. Selvom det givetvis er en svækkelse af hjemmeholdet, spår Inter-træner Luciano Spalletti alligevel sit mandskab en svær opgave.

- Det er uundgåeligt, at de er favoritter på Camp Nou. Vi skal tro på os selv uden at blive arrogante, for vi er i god form. De er et stærkt hold selv uden Messi, men måske giver hans fravær os et halvt sekund ekstra til at tænke, siger Spalletti på pressemødet inden kampen.

Efter en dårlig start på sæsonen er det blevet til fem Serie A-sejre på stribe, og det er den form, Spalletti vil have sit hold til at fortsætte. Gæsterne skal tro på deres chancer og fokusere mindre på modstanderne, som kan overraske med startopstillingen.

- Vi skal spille på vores topniveau og undgå at lade os imponere. Det er svært at sige, hvad Ernesto Valverde vil gøre i Messis fravær, men jeg regner med, at det bliver en 4-3-3. Han har hurtige spillere, tekniske folk som Rafinha, der kan spille imellem kæderne, fortsætter Inter-chefen.

Udover at det er italienernes største opgør efter deres tilbagevenden til europæisk topfodbold, er kampen også en direkte duel om førstepladsen i gruppe B, hvor begge hold er startet med to sejre.

Kampen fløjtes i gang onsdag aften klokken 21 på Camp Nou.