Dagens Spilforslag: Slavia tæver FC København fra flaget
Foto: Getty Images
Spil

Dagens Spilforslag: Slavia tæver FC København fra flaget

Slavia Prag vandt kampen i København - også når det kommer til antal hjørnespark. En disciplin hvor ikke mange andre hold kan konkurrere med Slavia i Europa League.

Klokken 21.00
Slavia Prag - FC København
Flest hjørnespark 1 (Handicap 0-2)
1,98 @Unibet

Slavia Prag viste i Telia Parken en solid styrke både i defensiven og i det hele taget en stærk organisation, hvor det danske hold kom til kort - også på hjørnesparks-statistikken, som tjekkerne vandt med 4-1.

Og Slavia har vist sig som et rigtigt "hjørnesparks-hold," der i de tre første kampe (to af dem på udebane) har præsteret hele 27 hjørnespark. I hjemmekampen mod Bordeaux vandt mand med hele 10-1 og endnu mere markant var det ude mod Zenit, hvor Prag vandt med imponerende 13-2.

Altså er Slavia "hjørnesparks-score" 27-4, så ikke nok med, at de selv kommer frem til en god portion spark fra flaget - det bliver i den grad også lukket ned for modstandernes muligheder for at komme frem til hjørnesparkene. 

Intet andet hold i Europa League har holdt modstanderne nede på i alt fire hjørnespark over tre kampe, mens kun to hold har præsteret flere end Slavias 27 hjørnespark.

FC København har til sammenligning tilladt 13 hjørnespark og selv kun præsteret 12 af slagsen.

Slavia kan med en sejr og tre point stort set sikre sig videre adgang fra gruppen, så mon ikke, at de igen undervejs kommer til at volde FC København problemer - også i forhold til hjørnesparkene.

Næsten en fordobling af indsatsen ved at Slavia igen får mindst tre hjørnespark flere end FC København - den må vi gå efter.