Video : Tipsbladet
La Liga

Simeone forventer kontraktsnak med Atletico i denne sæson

Diego Simeone kan ende med at skrive under på en kontraktforlængelse med Atletico Madrid i denne sæson.

I mere end syv sæsoner har Diego Simeone stået i spidsen for Atletico Madrid, og det lyder til, at han kommer til at nå et årti.

Simeones nuværende aftale med klubben udløber i sommeren 2020, hvor han vil have været i klubben i ni år. Men selv om der endnu ikke har været konkrete diskussioner om en forlængelse, forventer cheftræneren, at det skal diskuteres i løbet af denne sæson.

Det har Atletico Madrid-direktøren Miguel Angel Gil Marin i hvert fald foreslået, fortalte Simeone på et pressemøde fredag ifølge Sky Sports.

- Sidst jeg mødtes med Miguel over middag, talte vi om mange andre ting end det, men vi snakkede kort om situationen. Men der er stadig intet konkret. Vi har ikke talt om penge, år eller noget som helst.

- Men det er rigtigt, at Miguel har foreslået, at vi på et tidspunkt i løbet af denne sæson skal mødes for at begynde at tale om at fortsætte sammen, fortæller Simeone.

Med Diego Simeone ved roret har Atletico Madrid vundet det spanske mesterskab én gang, mens de er nået til finalen i Champions League to gange. Derudover har de også vundet Europa League to gange.