Video : Tipsbladet
Ligue 1

Fortsat uden pointtab: Cavani reddede PSG uden stjerneduo

Paris Saint-Germain måtte undvære både Kylian Mbappé og Neymar i kampen mod Toulouse. Dermed var det op til Edinson Cavani at sørge for sejren, og det lykkedes i den smalle 1-0-sejr

Der har været sagt og skrevet meget og de store offensive PSG-stjernes indbyrdes forhold i den seneste tid, men i den første kamp efter landkampspausen var det ikke et teme. Her manglede nemlig de to superstjerner Kylian Mbappé og Neymar. 

Det efterlod Edinson Cavani som sidste spillende medlem af den offensive trio, der indtil videre har sørget for sejr i samtlige 14 kampe i denne sæson. Man han var også nok, for det lykkedes alligevel storklubben at tage alle tre point på mål af netop angriberen fra Uruguay.

Men det var ikke ligefrem overbevisende. Edinson Cavanis mål efter 9 minutters spil var nemlig kampens eneste, og det er første gang i sæsonen, at Paris Saint-Germain går fra banen med kun en enkelt scoring på kontoen.

Men 1-0 er som bekendt rigeligt til tre point, og derfor står Paris Saint-Germain stadig med maksimumpoint eftert 14 kampe. En imponerende bedrift at den storsatsende klub, der cruiser mod sit andet mesterskab i træk.

Næste opgave for den franske storklub er i Champions League, hvor Liverpool kommer på besøg på onsdag.