Video : Tipsbladet
Premier League

Dansker stiger i graderne: Bliver cheftræner for reserveholdet i Brentford

Den tidligere FC Midtjylland- og AGF-assistent Lars Friis skal nu stå i spidsen for Brentfords B-hold.

Det er næsten et år siden, at den danske træner Lars Friis rykkede til England og London i et job som udviklingstræner i Championship-klubben Brentford FC.

Og her et år senere kan den tidligere FC Midtjylland- og AGF-assistent glæde sig over, at han er steget i graderne i klubben, der har Rasmus Ankersen som sportsdirektør, Thomas Frank som cheftræner og Brian Riemer som assistenttræner.

Lars Friis er nemlig dags dato blevet ansat som træner for Brentfords B-hold, fordi den nu tidligere reserveholdstræner, Kevin O'Connor, bliver assistenttræner for Thomas Frank - en rolle, han deler med Brian Riemer.

Friis overtager rollen i resten af indeværende sæson, står der på Brentfords hjemmeside.

- En af udfordringerne ved, at vi har forfremmet "Kev",var, at vi skulle finde en, der kunne erstatte ham som chef for B-holdet. Heldigvis er Lars en stærk træner med en fin historik i forhold til at udvikle unge spillere. Han skal fokusere udelukkende på B-holdet nu, og vi vil blive ved med at se på, hvordan de to udfylder deres roller fremadrettet. Vi vil gerne takke Lars for at tage stillingen, og vi ønsker begge held og lykke i deres nye roller, siger Phil Giles, der ligesom Rasmus Ankersen er sportsdirektør i klubben, til Brentfords hjemmeside.

Kevin O'Connor bliver altså "klubbens mand" i trænerteamet på førsteholdet. Samme setup så man i øvrigt, da Thomas Frank sammen med Richard O'Kelly var assistent for Dean Smith. O'Kelly tog med Smith til Aston Villa, mens Frank altså blev i Brentford som klubbens mand og blev belønnet med jobbet som cheftræner. 

Frank og Brentford har haft svært ved at vinde på det seneste og ligger nummer 18 i the Championship.