Video : Tipsbladet
Champions League

Messi vinder topscorer-pris: Havde aldrig drømt om så meget succes

Lionel Messi vinder prisen for flest scoringer i Europa for femte gang, og takker dybt for at have så gode holdkammerater til at hjælpe ham.

Med 34 mål i La Liga blev FC Barcelonas Lionel Messi vinderen af den gyldne støvle, der gives til topscoreren i Europa. Den bliver hvert år givet af den spanske sportsavis Marca, og det var femte gang, at Lionel Messi vandt prisen, som betyder, at han rykker forbi Cristiano Ronaldos fire.

Han havde endvidere også et par ydmyge ord at se til prisen. Han havde nemlig aldrig regnet med, at han nogensinde ville nå så langt med sit fodboldliv, fortæller han til føromtalte avis.

- Det var slet ikke, hvad jeg forventede. Min drøm var bare, at jeg kunne blive professionel og klare mig i fodboldverdenen, siger Messi og fortsætter med ros af sine holdkammerater i den catalanske storklub.

- Jeg nyder arbejdet og frem for alt mine holdkammerater. Jeg er på et hold, hvor jeg spiller ved siden af spillere, der er de bedste på deres positioner. Det gør det hele meget nemmere, når det kommer til at vinde priser som denne, slår Barcelona-stjernen fast.

Messi kom desuden også ind på den kommende modstander i Champions League, Lyon.

- Lyon var ikke det stærkeste navn i bowlen, men det bliver kompliceret. De var ligeså gode som Manchester City, da de mødte dem, så de bliver svære at gå videre mod.

Ottendedelsfinalerne i Champions League spilles i februar.