Tidligere FCM-emne dropper træningstur: Interesse fra andre klubber
Foto: NEC Nijmegen
Benelux

Tidligere FCM-emne dropper træningstur: Interesse fra andre klubber

Den hollandske angriber og tidligere FCM-emne Sven Braken rejser ikke med NEC Nijmegen til Malaga på træningslejr torsdag morgen. Klubbens direktør fortæller, at der er konkret interesse fra andre klubber.

Med Alexander Sørloths farvel til FC Midtjylland for snart ét år siden blev flere navne nævnt som mulige afløsere i midtjydernes angreb.

En af dem var den hollandske angriber Sven Braken, der på daværende tidspunkt var topscorer i den næstbedste hollandske række for klubben NEC Nijmegen, men skiftet blev ikke til noget, selvom der var konkret interesse fra det midtjyske. 

Spillerens agent kunne efterfølgende fortælle, at en overgang ikke blev til noget, da NEC Nijmegen modtog buddet for sent til at kunne finde en afløser, og at Braken var meget skuffet over, at han ikke kom til FC Midtjylland. 

Nu ser det dog endelig ud til, at Sven Braken kan få sit skifte væk fra NEC Nijmegen. Holdets topscorer er nemlig ikke rejst med truppen til Malaga på den planlagte træningslejr, og det skyldes interesse fra andre klubber:

- Da flere klubber har vist konkret interesse, besluttede vi os for ikke at tage Sven med på træningslejr. Vi vil kun have spillere med til Spanien, der har fuldt fokus på NEC, fortæller klubbens direktør Wilco van Schaik til De Limburger.

Direktøren vil dog ikke løfte sløret for, hvilke klubber der er interesseret, men han fortæller, at det kommer til at stå mere klart i løbet af denne uge. 

Det virker dog umiddelbart usandsynligt, at FC Midtjylland fortsat skulle være interesserede i hollænderen, og ifølge det hollandske medie skulle ligaens førerhold FC Den Bosch da også være blandt de mest seriøse bejlere. 

Tilbage på transfervinduets sidste dag i januar 2018 sagde Brakens agent dog følgende til tipsbladet.dk:

- Det er svært at spå om fremtiden, men nu ved vi, at han er på listen i FC Midtjylland, og de vil helt sikkert fortsætte med at følge ham, sagde Harmjan Schilperoort.

25-årige Sven Braken har i denne sæson spillet 19 kampe og scoret ni mål for NEC Nijmegen i den næstbedste hollandske række.