Medie: Inter forbereder bud på Joachim Andersen
Foto: Getty Images
Serie A

Medie: Inter forbereder bud på Joachim Andersen

Den danske forsvarsspiller bliver igen og igen rygtet til større klub end Sampdoria. Nu er det Inter, der forbereder et bud.

Det er ikke mange dage siden, at den danske forsvarsspiller og U21-landsholdsspiller Joachim Andersen forlængede sin aftale med italienske Sampdoria.

Andersen, der skiftede til Sampdoria i 2017 fra FC Twente, har leveret fremragende præstationer for Serie A-klubben, og det sætter konstant den 22-årige centerback i forbindelse med nye klubber.

Joachim Andersen er et varmt emne på rygteplanen i Italien, og en af de klubber, der hyppigt sættes i forbindelse med Andersen, er Inter. Milano-klubben meldes i færd med at forberede et bud på danskeren - det kræver bare lige, at klubben er i stand til afsætte brasilianske Miranda.

Ifølge Corriere dello Sport skal Inter af med Miranda, inden klubben kan få fat på Andersen.

Mediet fortæller, at Inter i første omgang vil leje danskeren for omkring 40-45 millioner kroner med en købsoption, ligesom man vil sende belgieren Zinho Vanheusden til Sampdoria på leje. Så får Sampdoria en en til en-erstatning, og Inter ser Joachim Andersen an og kan købe ham til sommer, hvis klubben kan lide det, den ser.

Der er dog flere knudepunkter, for dels har Sampdoria lige forlænget med danskeren, dels ønsker klubben ikke at miste startere her i januar. Og så er der købsprisen på Andersen, som ifølge mediet vil være på 220 millioner kroner.

Den sidste knudepunkt er, at Inter ønsker omkring 75 millioner kroner for Miranda, og det er spørgsmålet, om der findes en klub, der er villig til at betale så meget for den 34-årige forsvarsspiller.