Barcelona arbejder på at skille sig af med reserveangriber
Foto: Getty Images
Generelle

Barcelona arbejder på at skille sig af med reserveangriber

I Barcelona-lejren arbejdes der intenst på at skille sig af med reserveangriberen, Munir El Haddadi. Et skifte i denne måned synes sandsynligt.

Nok står Munir El Haddadi noteret for 11 kampe i Barcelona-trøjen denne sæson, og selvom kun de færreste opnår den slags, er det kun blevet til 392 minutter på banen. Det svarer til 36 minutter pr. kamp.

Det er selvfølgelig ikke meget spilletid, og både Barcelona og den spanske angriber er på udkig efter at gøre en ende på opholdet i La Liga-klubben.

- Munir har truffet en beslutning, og det har klubben også. Vi vil have en løsning så hurtigt som muligt – hvis muligt så allerede i dette transfervindue, fortalte Barcelona-træner Ernesto Valverde onsdag på et pressemøde ifølge Marca.

- Jeg har ikke noget imod Munir, da han har spillet og trænet godt, og jeg har ikke meget mere at sige om den sag, sagde den spanske træner desuden.

23-årige Munir El Haddadi er blevet sat i forbindelse med Sevilla de seneste dage, men den spanske klub kigger også på Àlvaro Morata i Chelsea, hvilket kan forhindre et skifte dertil for Barcelona-spilleren.