Video : Tipsbladet
Superliga

Lars Høgh tilbage på træningsbanen efter kræftforløb

Lars Høgh har efter sin kræftsygdom været tilbage på træningsbanen i Brøndby, hvor han er målmandstræner

Tilbage i august gik der gru igennem dansk fodbold, da Superliga-legenden Lars Høgh fik blev diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen. Han har en lang karriere bag sig med et hav af kampe i Superligaen for OB og efterfølgende en karriere som målmandstræner for blandt andre landsholdet og sin tidligere klub OB.

Han var målmandstræner i både Brøndby og for landsholdet, da det i august blev meldt ud, at Høgh havde fået konstateret kræft. I november blev han så opereret for sygdommen, og operationen gik godt.

Og nu er Lars Høgh faktisk kommet så langt, at han kan vende tilbage til træningsbanen i Superliga-klubben Brøndby. Det fortalte hans gode ven Jørn Bonnesen ifølge Fyens.dk. Kommentaren faldt i forbindelse med et arrangement i OB, hvor Høgh har legendestatus efter mere end 800 kampe for klubben.

- Jeg skulle hilse jer alle fra Lars. Han ville gerne have været her i aften, men han var for træt. Men er der nogen, der kan stå det her igennem, så er det Lars, fortalte Bonnesen.

Lars Høgh ser dermed ud til at fortsætte hvor han slap før sygdommen, således at han vender tilbage til jobbet som målmandstræner.