Video : Tipsbladet
Superliga

Glad Okosun efter drilsk skade: Jeg har ingen smerter

Der er stadig et stykke vej til topformen, men FC Midtjyllands Ayo Simon Okosun er endelig skadesfri og arbejder hårdt på at blive kampklar

Det var ikke meget, at FC Midtjylland fik glæde af sommerindkøbet Ayo Simon Okosun, som man hentede som en stor profil i AC Horsens. I september rendte midtbanespilleren ind i en fodskade, som endte med at spolere store dele af efterået. Det blev derfor kun til otte Superligakampe inden vinterpausen.

Men netop vinterpausen er blandt andet blevet brugt på at blive skaden kvit, og det er nu lykkedes. Det fortælelr Ayo Simon Okosun selv i et interview til FC Midtjyllands egen hjemmeside. Så nu er han bare glad for, at kunne være tilbage på træningsbanen.

- Det er fantastisk. Det har jeg gået og sukket efter i rigtig lang tid. Det er virkelig, virkelig dejligt at være tilbage sammen med drengene og kunne trille lidt med bolden igen. 

Den høje midtbanespiller vil dog indtil videre ikke sætte tidshorisont på, hvornår han tænker at være tilbage på det niveau, der fik FC Midtjylland til at finde pengepungen frem og hente ham i Horsens.

- Hvor langt jeg har til topform, det er lidt svært at svare på. Jeg tager det bare skridt for skridt, og så skal jeg nok nå derhen på et tidspunkt. 

Men nu kan det rent faktisk lade sig gøre, at nå topformen. Okosun fortæller, at der ikke længere er problemer med den fod, der holdt ham ude i mange af efterårets kampe.

- I forhold til foden, så har jeg ingen smerter lige nu, når jeg træner. Jeg føler mig fri i mine bevægelser, så der er ikke nogle problemer dér. 

Ayo Simon Okosun har sammen med resten af FC Midtjylland-mandskabet cirka en måned til at ramme topformen, inden forårssæsonen starter med en udekamp mod Okosuns tidligere klub Vendsyssel den 11. februar. 

FC Midtjylland skal i foråret forsøge for at forsvare det danske mesterskab, og kæmper en tæt kamp mod FC København i toppen af tabellen. Her ligger de inden foråret på en andenplads, tre point efter københavnerne.