Video : Tipsbladet
Superliga

Kuhn efter testsejr: Altid rart at vinde

Allan Kuhn er meget positiv, efter Hobro IK indledte året med en testsejr over AaB.

I dag spillede Hobro IK den første kamp i 2019, da de mødte AaB i en træningskamp. Det endte på bedst tænkelig vis for kronjyderne, der endte med at gå fra banen med en sejr på 2-1.

Derfor var det også en meget tilfreds Allan Kuhn, der så til fra sidelinjen. Han mener, at sejren viser, at holdets arbejde i vinterpausen giver noget at bygge videre på.

- Det var rigtig, rigtig dejligt at starte med en sejr i vores første testkamp. Selvom det er en træningskamp, er det altid rart at vinde, siger Allan Kuhn til klubbens hjemmeside.

- Jeg er meget tilfreds med vores første halvleg. Vi så rigtig gode ud defensivt med vores presspil. Vi får lukket deres udspark og har generelt godt pres på bolden. Men det, jeg nok er allermest glad for, er vores offensive spil, som vi har øvet på.

- Vores 2-3-opspil så rigtig, rigtig fint ud. Vi kunne have ro på bolden, og vi kunne sætte chancer op og spille vores spil. Jeg synes også, det er utroligt stærkt gået, at vi med ti udskiftninger og mange gæstespillere på holdet formår at holde nullet i anden halvleg.

Hobro IK spiller næste træningskamp i Tyrkiet mod Sigma Olumuc den 28. januar.