Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-sportschef bekræfter: Fik forhandlet Evanders pris ned

FC Midtjylland fik forhandlet prisen på Evander ned, så ulvene ikke skulle betale de 18 millioner, der matchede brasilianerens købsoption.

FC Midtjylland lejede i sommer den brasilianske midtbanespiller Evander, og han viste sig så godt frem i løbet af efteråret, at lejeaftalen i dette transfervindue er blevet vekslet til en permanent kontrakt, der binder Evander til de danske mestre frem til sommeren 2023.

Ifølge Ekstra Bladet havde FC Midtjylland en købsoption på Evander på 18 millioner kroner, men ulvene slap angiveligt med 15 millioner til Vasco Da Gama, da aftalen faldt på plads i sidste uge.

Svend Graversen, der er sportschef i FC Midtjylland, vil ikke ind på den konkrete pris, men han medgiver, at ulvene forhandlede sig frem til et prisnedslag i forhold til købsoptionen.

- Det er jo det, man hele tiden forsøger på, og med Evander lykkedes det at få den lidt ned. Det er altid dejligt, men det afgørende er, at vi har ham, og han er rigtig motiveret for at være i FC Midtjylland, siger Svend Graversen til FCM's YouTube-kanal.

20-årige Evander spillede 10 Superliga-kampe for FC Midtjylland i efteråret med to mål til følge.