Video : Tipsbladet
Spil

Dagens Spilforslag: Sam igen

St. Mirren ligner et hold, der har givet op i bunden af den skotske Premier League.

Lørdag kl. 16.00
Aberdeen - St. Mirren
1 & Sam Cosgrove scorer
2,43 @ Unibet

Det er kun to uger siden, jeg her på siderne anbefalede spil på Sam Cosgrove som målscorer imod Hibernian. Den unge angriber måtte dog forlade banen med en mindre skade efter bare 20 minutter for så at score to gange i hjemmekampen mod Rangers fire dage senere.

Jeg prøver derfor chancen igen med et spil på topscoreren hjemme imod St. Mirren, som er et niveau eller tre under Rangers. Bundholdet synes at have opgivet håbet med nederlag i de sidste seks kampe, hvor man i øvrigt har indkasseret 16 mål.

St. Mirrens målscore på udebane hedder 8-31 for 12 kampe, mens Aberdeen har scoret 15 mål alene i de sidste seks hjemmekampe. Sam Cosgrove viste som nævnt målnæsen mod Rangers, hvor det ene mål blev sat ind på straffespark. 22-årige Cosgrove har dermed scoret 11 mål i de sidste 10 ligakampe.

Cosgrove var med som anbefaling i Tipsbladets papirudgave til odds 2,75 hos YouBet. Siden da er odds faldet over hele markedet, så han nu giver 1,83 i gennemsnit hos de syv bookmakere med dansk licens, der udbyder odds.

Det æder selvsagt af værdien. St. Mirren er dog så svage, at jeg smider en Aberdeen-sejr oven i spillet og dermed kommer op på acceptable odds 2,43 på den målfarlige englænder Unibet.