Video : Tipsbladet
Superliga

Hobro-stopper tryg ved ny makker: En lille mand kan godt æde en stor mand

Rasmus Minor Petersen får en ny makker i Hobros forsvar i fredagens kamp mod FC Midtjylland.

Det plejer at være nogle velvoksne gutter, Hobro IK stiller op med i det centrale forsvar, når der er kampe i kalenderen. Det foretrukne midterforsvar i denne sæson har været Rasmus Minor Petersen og Yaw Amankwah, der begge rager 195 centimeter op i luften, men i fredagens kamp mod FC Midtjylland må Hobro undvære sidstnævnte.

I det seneste opgør mod AaB måtte Amankwah udgå med en skade kort før tid, og han ventes først tilbage om et par uger. Det tvinger cheftræner Peter Sørensen til at finde en ny makker til Minor, og et bud i aftenens kamp mod FCM kunne være Nicholas Gotfredsen.

Uanset hvem det bliver, vil vedkommende ikke have samme højde og drøjde som Yaw Amankwah, men det bekymrer ikke Rasmus Minor Petersen.

- Vi har brugt træningerne og træningskampene på nogle forskellige konstellationer, så det er jeg ikke nervøs for. Selvom man er en lille mand, så kan man sagtens æde en stor mand, det kræver bare lidt klogskab. De nye skal bare gribe chancen og give den gas, siger Minor til Nordjyske.

Pål Alexander Kirkevold har været tvivlsom, men Hobro-angriberen er en del af den trup, Peter Sørensen har udtaget til opgøret, der fløjtes i gang klokken 19.00.