Video : Tipsbladet
Generelle

Ajax-spillerne fejrede sejren over Real Madrid: En aften, jeg aldrig glemmer

Lasse Schöne og resten af Ajax-mandskabet sørgede for at fejre Champions League-sejren over Real Madrid på behørig vis. For man skal også huske at nyde de gode stunder, mener landsholdsspilleren.

Én ting var resultatet. Noget andet var måden, det skete på. Ajax' sejr over Real Madrid i Champions League er vel årets mest overraskende i turneringen, og i hjertet af sensationen stod en dansker.

Lasse Schöne er ikke meget for at kalde 4-1-sejren overlegen, men omvendt kan han ikke finde et bedre ord for det. Selv var han manden, der scorede kampens sidste mål på direkte frispark og dermed cementerede sejren til stor glæde for sine holdkammerater og deres medrejste koner og kærester.

Efterfølgende sørgede Ajax-spillerne og deres bedre halvdele for at fejre triumfen efter alle kunstens regler.

- I fodbold skal man have lov til at fejre de gode stunder, der kommer. Man kan selvfølgelig ikke gå med hænderne over hovedet i en uge, for der kommer altid en ny kamp, men man skal have lov til at nyde det, så selvfølgelig blev det fejret. Men vi havde en fed aften. Vores koner og kærester kom over på hotellet, så det var fedt, at de kunne være en del af det. Det var en aften, man ikke glemmer, siger Lasse Schöne til BT.

Ajax møder Juventus i Champions Leagues kvartfinaler, men inden Schöne kan rette opmærksomheden mod de kampe, skal han gennem to landskampe med Danmark. Først venter Kosovo i morgen aften, mens Danmark gæster Schweiz i den første kamp i EM-kvalifikationen på tirsdag.