Video : Tipsbladet
Superliga

Hjulmand efter stop: Der er sikker nogle, der har alle mulige bagtanker

Nu tidligere FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand fortæller, at stoppet er sket uden dramatik.

FC Nordsjælland har booket billet til top seks, og dermed ved klubben allerede nu, at det ikke ender med nedrykning. Holdet fra Farum spiller om medaljer i stedet for at spille om at undgå nedrykning, men det bliver ikke med Kasper Hjulmand i spidsen for holdet, da han stod af vognen og gav nøglerne til Flemming Pedersen.

Det var allerede sikkert, at Kasper Hjulmand ville stoppe til sommer og lade Flemming Pedersen tage over, men overgangen er naturlig og logisk nu, hvor FC Nordsjælland ikke har noget at tabe, og dermed kan Flemming Pedersen snarere end senere sætte sig i stolen.

Kasper Hjulmand bliver dog i en konsulentrolle for mandskabet fra Farum, så der kan trækkes på hans viden, hvis det er behov for det, og der er også med til at fortælle historien om et trænerskifte, der er sket uden ballade.

- Der er sikkert nogle, der har alle mulige bagtanker. Om enten jeg skulle være sur, eller om de er sure. Om der er et eller andet.

- Men der er ikke noget at hente. Der er ingen dramatik, og det her er noget, vi har gjort sammen. Alle parter har klubben stående først, og denne måde at aflevere tingene på har vi det godt med, siger Kasper Hjulmand til Ekstra Bladet om sit stop.

FC Nordsjælland spiller allerede på lørdag, hvor der venter en udekamp mod FC Midtjylland. Klubben ligger aktuelt sidst i mesterskabsspillet, men der er kun seks point op til OB på tredjepladsen.