Officielt: Izunna har skrevet kontrakt med norsk klub
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Officielt: Izunna har skrevet kontrakt med norsk klub

Aalesund fra den næstbedste række i Norge har skrevet under på en kontrakt med den tidligere Superliga-spiller.

Gennem otte år har Izunna Uzuchukwu spillet i Superligaen for henholdsvis FC Midtjylland og OB, og efter senest at have været et smut i kinesisk fodbold er nigerianeren nu vendt tilbage til Skandinavien.

Det er den norske klub, Aalesund, der på den sidste dag i det norske transfervindue hentede den 28-årige midtbanespiller på en fri transfer.

I første omgang kan Izunna Uzuchukwu dog ikke få lov til at komme i aktion for sin nye klub, for arbejdstilladelsen mangler at blive klar.

- Det vil tage to-tre uger, før arbejdstilladelsen er klar, tror jeg. Alt andet er ordnet, og jeg ser frem til at træne sammen med mine nye holdkammerater, fortæller han til Aalesunds hjemmeside.

- Jeg er en ambitiøs spiller, og både Aalesund og jeg ønsker at spille på det højeste niveau i Norge. Jeg glæder mig til at komme i gang, og forhåbentligvis kan vi nå målet om oprykning sammen, og det skal vi klare, siger Izunna Uzuchukwu ydermere.

Midtbanespilleren har stået uden kontrakt siden årsskiftet, men han har holdt formen ved lige i FC Midtjylland. Kontrakten med Aalesund er gældende til udgangen af 2019.