Video : Tipsbladet
1. division

Nedrykningstruede Helsingør fyrer træneren

I stedet bliver den tidligere U18-landstræner for USA Omid Namazi cheftræner resten af sæsonen i kriseramte Helsingør.

I sidste sæson rykkede FC Helsingør ud af Superligaen, og det kan sagtens også ende med at de rykker ud af 1. division efter denne sæson. Holdet er i øjeblikket under nedrykningsstregen med tre point op til Hvidovre på den anden side af stregen.

Det har nu kostet Peter Feher jobbet som cheftræner. Det oplyser FC Helsingør i en pressemeddelelse.

Helsingør-direktør Janus Kyhl ærgrer sig over, at man har måtte tage beslutningen.

- Vi har oplevet en dybt professionel og engageret indsats fra Peters side, og kigger vi på vores træningsmiljø og stabens arbejde, så har han gennem sin korte periode i klubben løftet dette helt enormt, siger han og fortsætter:

- Men vi bliver også nødt til at kigge på resultaterne, og her har det simpelthen ikke været godt nok. Man kan altid diskutere hvor ansvaret ligger, men i en fodboldklub er det nu engang placeret på cheftrænerens skuldre, lyder det fra Kyhl.

I stedet bliver det klubbens hidtidige head scout i USA, Omid Namazi, der skal stå som cheftræner resten af sæsonen, og han kommer med erfaring fra trænerverdenen fra iransk fodbold, hvor han har trænet Zob Ahan SC, ligesom han også har været cheftræner for det amerikanske U18-landshold.

Endelig har han også været assisttræner for bladt andet Irans landshold, da de havde Carlos Quieroz som landstræner.