Video : Tipsbladet
1. division

HB Køge-træner: Vingaard har vist, at han har erfaring fra højeste niveau

Martin Vingaard har imponeret i den periode, han har trænet med hos HB Køge, mener cheftræner Morten Karlsen.

Efter et par år i amerikanske Tampa Bay Rowdies er Martin Vingaard tilbage i dansk fodbold, hvor han mandag har skrevet under på en kontrakt med HB Køge, der løber for resten af denne sæson.

Det har Vingaard gjort, efter at han i en periode har trænet med i klubben, og her er hans store erfaring kommet til udtryk. Det fortæller HB Køges cheftræner, Morten Karlsen, ifølge klubbens hjemmeside.

- Martin Vingaard har i den periode han har trænet med vist at han har erfaring fra allerhøjeste niveau. Både i forhold til at kunne se flere lag i spillet og ikke mindst i forhold til sin professionelle tilgang til at være fodboldspiller samt i forhold til at engagere sig på træningsbanen i form af intensitet og samtidig være bevidst om de mentale aspekter, som vi godt kan gøre brug i den kommende periode, fortæller Morten Karlsen.

Vingaard, 34 år, har en fortid i Esbjerg fB, FC København og FC Nordsjælland, mens han også står noteret for ni A-landsholdskampe.

I HB Køge skal Vingaard i første omgang hjælpe klubben med at undgå nedrykning. I øjeblikket er HB Køge nummer otte i 1. division, og de har syv point ned til FC Helsingør, der ligger under stregen. Der resterer seks runder.