Video : Tipsbladet
Premier League

Pukki og Norwich er klar til Premier League

Holdet sikrede sig lørdag aften oprykning til den bedste engelske række med en 2-1-sejr over Blackburn.

Norwich behøvede kun et enkelt point for at sikre oprykning til Premier League, så en 2-1-sejr var rigeligt til at afgøre det. Før sidste runde er de dermed rykket op, mens Sheffield United er meget tæt på.

Fra kampens indledning var hjemmeholdet dominerende, og der skulle ikke gå mange minutter, før de kom til chancer, og allerede efter 13 minutter var de på sejrskurs. Mario Vrancic spillede Marco Stiepmann fri, og tyskeren bragede bolden i nettet.

Dominansen fortsatte, og omkring midtvejs i første halvleg fordoblede de føringen. Denne gang samlede Mario Vrancic en løs bold op, og fra 25 meter bankede han bolden op i hjørnet.

Få minutter senere fik Blackburn reduceret, da Lewis Travis samlede en bold op på kanten af feltet. Mere blev det ikke før pausen, hvor Norwich fortsat var i kontrol.

I anden halvleg fortsatte kampbilledet, og Norwich burde have lukket opgøret. Blandt andet havde Onel Hernandez et brag på overliggeren efter knap en times spil, men ind ville bolden ikke.

På grund af den spinkle føring havde man fornemmelsen af, at det sagtens kunne gå galt, og Blackburn havde da også chancerne til at lave et mål mere, men gæsterne manglede den fornødne kvalitet.

Norwich, som havde Teemu Pukki på banen i hele opgøret, holdt føringen hjem, og de er derfor klar til at spille i Premier League fra næste sæson. De har tre point ned til Sheffield United, som har en bedre målscore. Et point i sidste runde er nok til at sikre førstepladsen.