Ronaldo sikrede Juventus uafgjort mod Inter

Inter kom foran, men Cristiano Ronaldo gav Juventus et enkelt point på udebane.

Juventus har allerede sikret sig det italienske mesterskab, og Inter håbede derfor på, at de kunne tage en sejr og hale ind på Napoli på andenpladsen. Værterne kom foran, men Cristiano Ronaldo udlignede, og det hele endte 1-1.

Kun lidt over fem minutter var spillet, da Radja Nainggolan gjorde det til 1-0 for Inter. Belgieren modtog bolden langt ude og med en flugter kanonerede han bolden mod mål. Retningen var god, og Szczesny i Juventus-målet så lidt skidt ud, da han parerede den i mål.

Få minutter senere burde det være blevet 2-0, men målmand Szczesny gjorde skaden god igen med en flot redning på Mauro Icardis afslutning. Generelt var Inter bedst før pausen, og med lidt held kunne de have ført med mere end en til pausefløjtet.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor hjemmeholdet virkede farligst, men det blev ikke til mere end det, og så går det ofte galt, når modstanderne har Cristiano Ronaldo på holdet.

En time inde i opgøret kommer portugiseren til en halv chance på kanten af Inter-feltet og knastørt sender han den med venstrebenet ned i det korte hjørne uden chance for Handanovic i Inter-målet.

Flere mål skulle det ikke blive til. Inter ligger fortsat nummer tre med fire kampe igen. De har fem point op til Napoli, som har en kamp i hånden og fire point ned til AS Roma.