Video : Tipsbladet
Superliga

Storspillende kaptajn får ny aftale i Esbjerg

Esbjergs velspillende kaptajn Markus Halsti har fået en ny aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Han har været særdeles vigtig for Esbjerg fB, og også i den kommende sæson er forsvarsspiller Markus Halsti at finde i Esbjerg fB.

Klubben ligger aktuelt til bronzemedaljer i dansk fodbolds bedste række, og den finske forsvarsprofil er nu også sikret en plads i EfB-truppen fremadrettet.

Hans aftale stod til udløb om to måneder, men nu er der føjet et år mere til den tidligere FC Midtjylland-spillers aftale med klubben, så den løber ud i sommeren 2020, oplyser oprykkerklubben.

- Markus har siden dag et i EfB bidraget med det, vi havde ønsket, hvilket hans anførerrolle også bevidner. Han har været professionel hele vejen igennem, og vi glæder os over, at Markus Halsti også i den kommende sæson er en del af EfB-holdet. Markus leverer uge efter uge på et højt niveau, siger sportschef Jimmi Nagel Jacobsen til klubbens hjemmeside.

Selv om Halsti er blevet 35 år, har han stadig masser af mod på mere.

- Min familie har det godt i Esbjerg, og jeg trives også i både byen og klubben, så det har været naturligt for mig at forlænge med EfB. Vi har gjort det godt som hold i denne sæson, og jeg ser frem til fortsat at være en del af projektet, siger han.

Ud over EfB og FCM har finnen også spillet i DC United, Malmö FF, GAIS og HJK. Han har 35 landskampe på cv'et.