Video : Tipsbladet
1. division

Lyngby kollapsede på Amager: Hvad fanden skete der lige der?

Lyngby BK var på vej mod en meget vigtig sejr ude mod Fremad Amager, men smed det hele på gulvet i de sidste ti minutter.

Amager bliver også kaldt "Lorteøen", og det bliver næppe spillerne i Lyngby BK, der kommer til at protestere imod det navn. 

Onsdag havde de kongeblå en rigtig lorteaften på Lorteøen.

Lyngby og Fremad Amager er begge i spil til oprykning, og de mødte hinanden i en særdeles vigtig kamp, hvor gæsterne fra Lyngby efter en halv time førte 3-0 og var foran 3-1 med ti minutter igen. Da uret rundede 90 minutter, var Fremad Amager dog foran 4-3 efter en vanvittig slutspurt.

Dermed tabte Lyngby et meget vigtigt skridt på oprykningskampen.

- Hvad fanden skete der egentlig lige der? Vi spillede fantastisk i den første halve time og førte 3-0. De reducerede til 1-3 inden pausen, men vi følte stadig, at vi havde det under kontrol og kom godt ud til anden halvleg. Det, der ærgrer mig mest, er, at vi ikke fik lavet det fjerde eller femte mål. For jeg har sjældent set så mange chancer, siger cheftræner Christian Nielsen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Der skete alt det, der ikke må. Der var personlige fejl, og ved 3-3 havde begge hold brug for sejren. Vi gik efter den, og de gik efter den. Og de var heldige og dygtige at trække det længste strå.

Lyngby Boldklub har nu fem point op til Næstved på den tredjeplads, der giver playoff-kampe om at rykke op i Superligaen. Der resterer tre runder af NordicBet Ligaen. 

Se det vilde Fremad Amager-comeback i videoen i toppen af artiklen.