Video : Tipsbladet
Serie A

Vejen banet for Andersen? Milan millimeter fra Giampaolo

Marco Giampaolo er angiveligt enige med Sampdoria om at forlade klubben for at blive træner i AC Milan. Danske Joachim Andersen har været rygtet samme vej

Siden der blev sagt farvel til Gennaro Gattuso efter sæsonen har AC Milan været på jagt efter en ny træner. Den detroniserede italienske storklub går benhårdt efter at kvalificere sig til Champions League med en god Serie A-placering i næste sæson, og længe har Sampdorias Marco Giampaolo lignet manden, der skulle lede projektet.

Nu er en offentliggørelse ifølge Calciomercato lige op over. Giampaolo er efter mediets oplysninger blevet enig med sin nuværende klub Sampdoria om at ophæve samarbejdet, og samtidig skal han torsdag være set i Milano for at færddiggøre aftalen med 'I Rossoneri'. Giampolo får ifølge Calciomecato en toårig kontrakt med option på endnu et år.

Dette kan også gå hen og blive interessant set med danske briller. I Sampdoria har den danske centerforsvarer Joachim Andersen nydt kæmpe succes under Giampaolos ledelse, og der har været adskillige rygter, der sender danskeren med sin træner til Milano-klubben.

Danskeren har også været nævnt som en mulighed i den engelske storklub Arsenal, hvor han kunne få følgeskab af Sampdoria-holdkammeraten Dennis Praet. Men måske den danske U21-landsholdsspiller kan fristes til at følge sin træner til AC Milan.