Video : Tipsbladet
Superliga

SIF-stopper fik skade inden Superliga-debut: Det var møgærgerligt

Forsvarsspiller Anders Hagelskjær fra Silkeborg IF stod til at starte i det centrale forsvar for SIF, men det satte en skade en stopper for. Nu nærmer han sig et comeback.

Da Silkeborg IF i første kamp i sæsonen mødte Brøndby IF på udebane, var det egentlig planen, at Anders Hagelskjær skulle starte inde for Silkeborg IF. Men stopperen fik ikke sin Superliga-debut og har den fortsat til gode, fordi han har haft knæproblemer.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Centerbacken, der er en god boldspiller, erobrede en plads i SIF's midterforsvar i sidste sæson og endte med at blive en værdifuld spiller for oprykkerne, og det momentum lå det i kortene, at han skulle tage med ind til denne sæson. Men så gik det altså galt.

- Jeg fik problemer et par dage inden Brøndby-kampen, og for at være helt ærlig var timingen noget møg. Jeg blev selvfølgelig rigtig ked af det, for jeg havde vist mig frem i opstarten og håbede på at spille. Derfor var det også rigtig ærgerligt, men der er ikke andet at gøre end at klø på, siger Anders Hagelskjær til Midtjyllands Avis.

Hagelskjær kan berette, at han så småt er ved at være tilbage efter den skade, der har holdt ham ude. Og måske bliver der også brug for ham på banen med det samme.

I stedet har SIF spillet med Frederik Alves Ibsen og Simon Skou Jakobsen som makkerpar i Silkeborgs centrale forsvar. SIF har fortsat sit første point til gode i Superligaen efter to gange 0-3.

Silkeborgs næste opgave er en kamp ude mod AaB på mandag.