Video : Tipsbladet
Premier League

Lukaku træner med Anderlecht indtil fremtiden er på plads for ham

Romelu Lukaku læner sig op ad et klubskifte denne sommer, og indtil han kender sin fremtid, så bliver han hjemme i Belgien.

For den belgiske Manchester United-angriber Romelu Lukaku har det været en sommer med masser af spekulation om fremtiden. Derfor har han nu fået lov til at bruge de kommende dage i hjemlandet efter aftale med sin klub.

Det skriver det engelske medie Sky Sports.

Det er særligt de italienske storklubber Juventus og Inter, som Lukaku har været sat i forbindelse med, men indtil videre har der ikke været held med at få et skifte igennem. Det menes, at Uniteds prissættelse på 630 millioner kroner har været problemet.

Et muligt skifte til Juventus gik i stykker i weekenden, da Uniteds interesse for Paulo Dybala angiveligt forduftede, og da argentineren skulle have været med i en samlet løsning, så blev skiftet ikke til noget, som man troede, at det var tæt på at falde på plads.

Lukaku kommer nu til at træne med Anderlecht i Belgien resten af transfervinduet, som slutter på torsdag klokken 18 for engelske klubber, hvor det siges, at United-manager Ole Gunnar Solskjær skulle være klar til at sælge Lukaku.

Som erstatning for Lukaku lader det til, at Solskjær har planer om at give en af klubbens unge spillere, Mason Greenwood, mere ansvar i den nye sæson.

Romelu Lukaku blev hentet i 2017 i Everton for omkring 600 millioner kroner.