Video : Tipsbladet
Rygter

Onsdagens rygtebørs: Opsigtsvækkende byttehandel mellem PSG og Real Madrid

Vi er klar med onsdagens rygtebørs på en intens dag, hvor der er ved at være panik før lukketid i flere engelske klubber før deadline torsdag.

Christian Eriksen fra Tottenham til Manchester United
Note: Den begynder stille og roligt at se meget sandsynlig ud. Oddsene på Eriksen til United styrtdykker, og angiveligt er Tottenham nu blevet enige med erstatningen for Eriksen. Et skifte kunne være under opsejling onsdag. Det evige spøgelse er dog, om Paul Pogba smutter.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Paulo Dybala fra Juventus til Tottenham
Note: Hvem skal så erstatte Christian Eriksen. Det ligner en ganske stor profil, for Paulo Dybala er angiveligt nået til enighed med klubben om en aftale. Den vil lyde på i omegnen af 640 millioner kroner, og parterne mangler kun de personlige detaljer.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: AS

Neymar fra PSG til FC Barcelona
Note: Et rygte der har kørt i noget tid, og selvom Barcelona virker kølige, kunne det stadig godt ske. Nu er FC Barcelona-profilen Pique ude og sige, at han taler med Neymar, men at brasilianeren selv skal komme på banen, hvis han skal tvinge et skifte igennem.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Goal

Mesut Özil fra Arsenal til DC United
Note: DC United kommer til at miste en stor profil i Wayne Rooney inden alt for længe, men nu jagter man et stort navn i Premier League. Det er Mesut Özil, som man meget gerne vil have over atlanten til USA.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Fernando Llorente til Manchester United på fri transfer
Note: Manchester United overvejer noget overraskende at hive den tidligere Tottenham-angriber Fernando Llorente til Old Trafford. Den 34-årige offensivspiller er i øjeblikket tilgængelig som fri transfer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sport Italy

To spillere til Everton
Note:
Everton planlægger at hente både Chelsea Fikayo Tomori og Bournemouths Nathan Ake. Tomori dog kun på et lån.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun

Ryan Sessegnon fra Fulham til Tottenham
Note:
Tottenham er kommet tættere på at købe Ryan Sessegnon. Det kræver dog også, at de vil lade Josh Onomah skifte den anden vej.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror

Neymar fra PSG til Real Madrid
Note:
Real Madrid har tilbudt PSG hele 900 millioner kroner samt Luka Modric for at få Neymar den anden vej.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport