Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-profil barsler med tanker om nyt udlandseventyr

Stefan Gartenmann befinder sig godt i SønderjyskE og har ikke planer om at skulle væk, men åbner døren for et nyt udlandsophold, hvis sæsonen går som håbet.

Efter at have startet SønderjyskE-karrieren på højreback har Stefan Gartenmann arbejdet sig ind i midterforsvaret og er i dag sønderjysk profil under Glen Riddersholm.

Den 22-årige defensivsspiller kom til Haderslev i 2017 efter fire år i først Heerenveens ungdomsakademi og siden klubbens førstehold i den hollandske Æresdivision. Gartenmann regner ikke med, at det første udlandseventyr også bliver det sidste.

- I dag er jeg stadig SønderjyskE-spiller, og det er jeg også i morgen, hvis ikke der sker noget skørt i det her transfervindue, men det tror jeg nu ikke kommer til at ske. Det er svært at planlægge en karriere, men hvis jeg kan spille en god sæson, er det måske det rigtige tidspunkt om et år. Det kan også være om to år. Jeg har alderen på min side, siger Stefan Gartenmann til Der Nordschleswiger.

Den tidligere U21-landsholdsspiller fortæller til avisen, at han drømmer om England og Italien.

Stefan Gartenmann skiftede som 16-årige fra FC Roskilde til Heerenveen. Han har kontrakt med SønderjyskE til sommeren 2022.