Video : Tipsbladet
Superliga

Tilbagevendt Horsens-profil: Jeg vil samle holdet

Alexander Ludwig ser frem til igen at kunne bidrage i AC Horsens, hvor forsvarsspilleren igen skal være en profil efter skiftet fra OB.

Et enkelt år i Odense blev det til for Alexander Ludwig, der vender tilbage til AC Horsens, hvor han spillede en god 2017/2018-sæson i midterforsvaret.

- Jeg er utrolig glad for at være tilbage i klubben, der allerede har budt på mange dejlige gensyn. Jeg har kun gode minder fra min tid i AC Horsens, og jeg glæder mig til at komme i gang igen og være med til at bygge videre på den gode sæsonstart, siger Alexander Ludwig om comebacket til “De Gule” til klubbens hjemmeside.

Ludwig vil gå ind fra start og genovertage pladsen som en profil.

- Jeg har været væk i et års tid, men jeg har ikke ændret mig som person, og jeg er den samme type spiller. Det har været et lærerigt år for mig i OB, og jeg tager ting med, der har gjort mig til en bedre fodboldspiller. Jeg er stadig en ledertype og arbejdsvillig, og jeg vil gerne være med til at samle holdet som sidste gang.

Manager Bo Henriksen lægger som vanligt ikke skjul på sin begejstring over sin nye/gamle spiller.

- Alexander Ludwig har jo været en ønskespiller rigtig længe, for vi kender ham, hans kvaliteter og ved, at han er en kulturbærer og en leder. Da vi så, at der var mulighed for at købe ham fri af kontrakten i OB, var det vigtigste for os, at der var økonomi i det, og derfor skulle vi sige farvel til en spiller, og det blev Sivert Heltne Nilsen. Vi ville ikke sælge Sivert, hvis Ludwig ikke var på plads, men det er vi i mål med nu, og vi er helt trygge ved at have tre så stærke spillere som Ludwig, Masovic og Kiilerich til de to pladser i midterforsvaret, siger Bo Henriksen til AC Horsens’ hjemmeside.

Alexander Ludwig har skrevet under på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.