Video : Tipsbladet
Superliga

Barrett vil ikke forlænge med OB: Kan stadig komme på holdet

Jacob Barrett Laursen vil ikke forlænge med OB, men hans muligheder for at komme på holdet har ikke ændret sig, fastslår cheftræner Jakob Michelsen.

Jacob Barrett Laursen er i gang med sin sidste sæson som OB-spiller.

Næste sommer udløber hans kontrakt med den fynske Superliga-klub, og venstrebacken har fastslået, at han ikke øsnker at forlænge den. Næste step på karrierestien er en klub i udlandet. 

Dermed minder hans situation en smule om den, Marc Dal Hende og Paul Onuachu er i i FC Midtjylland, og her er det blevet besluttet, at de ikke skal i kamp mere for FCM. Onuachu og Dal Hende går bare rundt og venter på en transfer, mens klubben vil satse på de spillere, som også har en fremtid i FC Midtjylland.

Det kommer dog ikke til at ske i OB.

- Jeg stiller det bedste hold både på kort og på lang sigt. Jeg har også læst og hørt, at Jacob Barrett ikke vil forlænge. Det er han i sin gode ret til og vi er i vores gode ret til at stille med det hold, som vi mener er bedst, siger cheftræner Jakob Michelsen til Sport Fyn og fastslår, at Barrett har samme rettigheder som alle OB-spillere med en kontrakt.

I de seneste to kampe har Oliver Lund været foretrukket frem for Jacob Barrett Laursen i OB's startopstilling.