Video : Tipsbladet
Ligue 1

Barca-ikon melder sig sikker på Neymar-skifte

FC Barcelona og Real Madrid er i hanekamp om en aftale med Neymar, men Rivaldo er ikke i tvivl om, hvordan udfaldet bliver.

Med få dage tilbage af transfervinduet er der stadig stor spænding omkring brasilianske Neymar. Både FC Barcelona og Real Madrid vil have PSG-stjernen, der selv virker til gerne at ville retur til Barca.

Det kommer da også til at blive udfaldet her på falderebet.

Det mener i hvert fald den tidligere FC Barcelona-spiller Rivaldo:

- Jeg kan slet ikke se Neymar skrive under med Real Madrid, for spilleren selv vil gerne retur til Barcelona. Samtidig ser det ud til, at klubben er meget opsat på at nå en aftale, inden transfervinduet lukker, siger Rivaldo til Betfair og fortsætter:

- Jeg tror ikke, at FC Barcelona lader den her chance slippe væk. Heller ikke til trods for alt det, der skete, da Neymar i sin tid forlod klubben. Han vil til hver en tid være en fantastisk signing, og jeg tror ikke, at han vil skulle bruge lang tid på at genvinde fansenes hjerter. Det kan han med hans utrolige spil på banen, mener Barca-legenden.

Lige nu skulle forhandlingerne mellem FC Barcelona og PSG være meget konkrete og intense. Ifølge flere medier holder repræsentanter for de to klubber møder i Monaco i disse dage.