Video : Tipsbladet
Europa League

Nicolaj Thomsen: Det var et dejligt nederlag

FC København gik videre til Europas Leagues gruppespil, og det er nu engang det vigtigste for Nicolaj Thomsen trods nederlaget til Riga FC

Det var meget langt fra at være kønt, da FC København trods en skidt præstation og et nederlag sled sig videre til Europa League-gruppespillet efter aftenens kamp mod lettiske Riga FC.

Tværtimod, men det er ikke det vigtigste for FC Københavns Nicolaj Thomsen, som til klubbens hjemmeside fortæller, at nederlaget glider i baggrunden, når nu avancementet er i hus. Men han erkender, at indsatsen på banen ikke hører til blandt Løvernes bedste

- Ja, man kan godt sige, det var et dejligt nederlag... Vi havde selvfølgelig talt på forhånd om risikoen for det her kampbillede med, at de kommer foran sent i kampen, men det er altid noget andet, når man står dernede og skal håndtere det, siger midtbanespilleren og fortsætter:

- Så i aften var ikke vores bedste kamp, men man skal se på det store billede. Med de mange skader og nye spillere på holdet, er det en stor præstation at stå her i dag og være klar til endnu et gruppespil!

Der bliver i morgen trukket lod til Europa Leagues gruppespil, hvor FC København altså finder ud af, hvilke europæiske modstander, som venter i efteråret.