Video : Tipsbladet
Superliga

Frisparksmål kom ikke bag på Kadrii: Sad der allerede i opvarmningen

Det blev til to scoringer fra OB's Bashkim Kadrii mod Silkeborg mandag aften, hvoraf det ene kom på et direkte frispark.

OB tog mandag aften en sikker sejr på 3-0 over Silkeborg på udebane, hvor en af kampens helt store oplevelser var fynboernes Bashkim Kadrii. Han var selvsagt rigtig glad efter opgøret, hvor han fik luftet sine tanker.

Det gør han i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Det er en skøn, skøn dag, hvor vi vinder og scorer mål, så det var dejligt. Med lidt mere held og skarphed havde vi nok vundet endnu større. Men vi skal være fint tilfredse, vi vinder 3-0 og holder nullet. Selvfølgelig skal vi kigge på det, som vi ikke gjorde godt, men alt i alt var det en god aften for os, fortæller Bashkim Kadrii.

I opgøret blev det til to scoringer fra Kadriis side, og det kom da heller ikke helt bag på ham, at ét af dem skulle være på et frispark.

- I opvarmningen stod jeg og sparkede nogle ind, som sad helt oppe, så jeg havde en god følelse, så jeg prøvede, og så gik den ind, fortæller offensivspilleren og fortsætter:

- Selvfølgelig er det vigtigt at score. Det er dejligt og betyder meget for mig, men sejren er endnu vigtigere, fordi vi har virkelig haltet efter, lyder det fra Kadrii.

Med sejren er OB nu oppe på femtepladsen i Superligaen, og på fredag møder de AGF i Odense.