Video : Tipsbladet
Landshold

Grytebust-skade kan kalde nordmand ud af landsholdspension

Norge har problemer på målmandsposten, efter at Sten Grytebust er blevet skadet.

FC København-målmanden Sten Grytebust var torsdag en tur under kniven, men det er endnu ikke meldt ud, hvor lang en skadespause der venter den tidligere OB-keeper. Det bliver dog næppe lige med det samme, at Grytebust kan trække i handskerne igen.

Det er skidt for FC København, og det er bestemt heller ikke godt for det norske landshold. Her plejer Sten Grytebust at være backup for Rune Jarstein, men det kommer til at knibe i forhold til den kommende landskampssamling.

Læs også:Tidligere Premier League-målmand træner med i FC København

Derfor kan det meget vel ende med, at Rosenborgs André Hansen, der ellers er stoppet på landsholdet, kaldes ind.

29-årige André Hansen stoppede på landsholdet i 2017, da han ikke ønskede at bruge så meget tid på rejser i landsholdsregi, men han aftalte med landstræner Lars Lagerbäck, at han ville stille op, hvis der opstod store skadesproblemer på målmandsposten. 

Læs også:FCK ramt af ny skade: Grytebust skal opereres

André Hansen bekræfter over for Adresseavisen, at den aftale fortsat gælder, og derfor kan han meget vel blive indkaldt til EM-kvalifiaktionskampene mod Spanien og Rumænien. 

Tilbage i juni var Norge også i problemer på målmandsposten, hvorfor André Hansen blev indkaldt, og han endte med at vogte målet i 2-0-sejren ude over Færøerne. Rosenborg-keeperen står noteret for fire landskampe. 

Læs også:Video: Her stopper dommer spillet i pokalkamp efter racistiske tilråb

Læs også:Der er trukket lod i pokalturneringen: Nu mødes Superliga-hold

Læs også:FCM-direktør efter Evanders attitude-problem: Drengene har vindervilje