Cornelius scorede første sæsonmål i Parma-sejr

Andreas Cornelius hamrede bolden ind til 2-2, da Parma vandt med 3-2 over Torino mandag aften.

Parma-spilleren Andreas Cornelius blev mandag udtaget til landsholdets kommende kamp mod Schweiz, og det fejrede han om aftenen i kampen mod Torino i den italienske Serie A.

Her blev det tilmed til en sejr til skinkebyen på 3-2, hvor Cornelius' stod for målet til 2-2.

Det var desuden det første mål for den danske angriber i sin nye klub. Scoringen kom lige før pausen, da bankede bolden ind via undersiden af overliggeren.

Forinden havde Dejan Kulusevski bragt Parma i front, hvorefter Torinos Cristian Ansaldi og Andre Belotti sørgede for, at Torino kom foran med 2-1 i en første halvleg, hvor Gervinho brændte et straffespark for Parma.

Med Cornelius' udligning fik Parma et godt rygstød til anden halvleg, der ikke skulle blive nær så målrig som den første, og i de sidste minutter af kampen sørgede Robert Inglese for at sende bolden i kassen til 3-2.

Sejren betyder, at Parma nu er på niendepladsen i den bedste italienske række, og i næste runde skal Andreas Cornelius og Co møde SPAL.