Video : Tipsbladet
Landshold

Irsk landstræner storroser Eriksen og Schmeichel for lørdagens præstationer

Ifølge Mick McCarthy var Schweiz overordnet set det bedste hold i lørdagens kamp, som Danmark endte med at vinde 1-0. Han peger på Kasper Schmeichel og Christian Eriksen som årsagen til, at Danmark trak det længste strå.

På pressemødet før tirsdagens kamp mellem Schweiz og Irland, brugte den irske landstræner Mick McCarthy tid på at rose Kasper Schmeichel og Christian Eriksen for deres præstationer i lørdagens sejr over Schweiz. 

Ifølge McCarthy var Danmark nemlig ikke det bedste hold i kampen mod Schweiz, som de alligevel endte med at vinde. Den irske landstræner mener, at Schmeichel og Eriksen var årsagen til, at danskerne løb med de tre point. 

Læs også:Christian Eriksen: Vi har en anden mening end det I skriver i pressen

- Danmark havde en målmand, der leverede tre verdensklasseredninger, og så havde Danmark en spiller, der lavede en aflevering, og som er i stand til at lave den slags afleveringer. Det er derfor, Real Madrid har været ude efter ham, siger han.

- Hvordan han opfattede det, forstår jeg ikke, og hvordan han udførte det, forstår jeg ikke, men det er nok fordi, jeg ikke er helt så talentfuld som ham (Eriksen, red.). Afslutningen fra Yussuf Poulsen var også meget flot. Den slags sker i kampe, men Schweiz var langt det bedste hold, siger han ifølge Sky Sports.

Læs også:Mandagens rygtebørs: Eriksen vil først skifte til Real Madrid til sommer

Schweiz - Irland spilles tirsdag aften med kampstart kl. 20:45. Irland kan med en sejr sikre sig en plads ved det kommende EM. 

Læs også:Optakt: Danmark - Luxembourg

Læs også:Irlands landstræner glæder sig til skæbnekamp: Presset er på Schweiz

Læs også:Schmeichel om flot fodbold: Det kan ikke altid lade sig gøre