Video : Tipsbladet
La Liga

Celta Vigo har ny cheftræner på plads

Celta Vigo har hyret Oscar Garcia som ny cheftræner.

Celta Vigo fyrede søndag cheftræner Fran Escriba efter blot otte måneder i jobbet. I marts overtog han således tjansen, og han formåede at sikre den galiciske klub overlevelse i La Liga. I denne sæson har resultaterne dog ikke været gode, og de seneste fire kampe er endt med nederlag.

Nu skal Pione Sisto og resten af Celta Vigo-truppen derfor have en ny chef for fjerde gang siden starten af sidste sæson.

Læs også:Sistos chance? Celta Vigo fyrer træneren

Og han er nu kommet på plads mandag aften.

Oscar Garcia overtager nemlig cheftrænertjansen i Celta Vigo med øjeblikkelig virkning. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Læs også:Nedturen fortsætter for Pione Sisto

46-årige Oscar Garcia spillede for blandt andre FC Barcelona og Valencia i sin aktive karriere. Efter sit karrierestop har han været cheftræner hos Maccabi Tel Aviv i Israel, Brighton & Hove Albion og Watford i England, RB Salzburg i Østrig, Saint-Etienne i Frankrig og senest Olympiakos i Grækenland.

Jobbet hos Celta Vigo er første gang, han bliver træner i La Liga, og der venter i første omgang en svær opgave, når Celta Vigo skal gæste FC Barcelona i den kommende spillerunde.

I øjeblikket er Celta Vigo nummer 18 i La Liga.