Simon Hedlund sikrer smal Brøndby-sejr i Silkeborg

Den offensive profil Simon Hedlund scorede det enlige mål, da Brøndby vandt 1-0 over Silkeborg.

I fraværet af karantæneramte Kamil Wilczek tog Simon Hedlund ansvaret for målscoringen, da Brøndby mandag vandt 1-0 på udebane over Silkeborg i 3F Superligaens 15. spillerunde.

Der var reelt ikke stor forskel på de to hold i kampen, men Brøndby stod godt defensivt og afviste Silkeborgs offensiv i det meste af kampen.

Derfor var Simon Hedlunds træffer i første halvleg nok til at give udeholdet tre point.

Det betyder, at Brøndby nu indtager Superligaens tredjeplads med 28 point, mens Silkeborg fortsat skraber bunden med syv point.

Der var der fine muligheder til begge hold i kampens indledning, men det var udeholdet, der var skarpt i det 14. minut.

Brøndbys offensive kreatør Hany Mukhtar tog bolden til baglinjen, og inde foran mål fandt han angriber Simon Hedlund, som nemt kunne bringe Brøndby i front.

Hjemmeholdets chancer for at komme tilbage i kampen blev markant mindre, da holdets topscorer, Ronnie Schwartz, udgik med en skade midtvejs i første halvleg.

Fem minutter før pausefløjt var Brøndby tæt på at udbygge føringen, men Silkeborg-målmand Rafael Romo reddede flot Hedlunds forsøg inde i feltet.

Emil Holten var tæt på at udligne for Silkeborg seks minutter inde i anden halvleg, men angriberen helkiksede en kæmpe chance lige foran mål.

Ud over Holtens store chance fik Brøndby-defensiven afvist langt de fleste af Silkeborgs angreb i anden halvleg.

I stedet var Brøndby efter 79 minutter tæt på at lukke kampen definitivt, men den unge angriber Jesper Lindstrøms afslutning strøg over mål.