Video : Tipsbladet
1. division

Udlejet AaB'er i Vendsyssel: Min førsteprioritet er at blive

Wessam Abou Ali vil gerne blive i Vendsyssel, efter at hans lejeaftale med klubben udløber til nytår.

Wessam Abou Ali kom for fjerde gang i efteråret på måltavlen i 1. division, da han sikrede Vendsyssel FF en sejr over Viborg FF lørdag aften. Og det mål kan også blive det sidste i Vendsyssel-trøjen.

Vendsyssel FF skal således ikke i aktion igen på denne side af nytår, og Wessam Abou Alis lejeaftale med klubben udløber ved årsskfitet, hvor han står til at vende tilbage til AaB.

Står det til den 20-årige angriber, vil han dog gerne forlænge lejeaftalen. Det fortæller han til Nordjyske.

- Jeg har det sindssygt godt her. Jeg er kommet til at holde af mine holdkammerater, og jeg synes, holdet er pissegodt. Lige nu er min førsteprioritet at blive. Jeg får masser af ansvar og spilletid, og jeg føler, at jeg udvikler som menneske og fodboldspiller, sagde Wessam Abou Ali.

Overfor Nordjyske forklarer Vendsyssels sportschef, Ole Nielsen, imidlertid, at det ikke nødvendigvis er sikkert, at klubben har mulighed for at beholde den Wessam Abou Ali resten af sæsonen.

Hvis den 20-årige angriber vender tilbage til AaB, skal han kæmpe om spilletiden med Tom van Weert og 18-årige Mikkel Kaufmann, der i øjeblikket døjer med skade.

I Vendsyssel FF står Wessam Abou Ali i alt noteret for fire mål på ni kampe i 1. division.